Wil je graag stoppen met roken, maar lijkt geen enkel hulpmiddel voor jou te werken? Overweeg dan ook eens om Smooff uit te proberen! Smooff is een gepatenteerd hulpmiddel dat in Denemarken ontwikkeld is. Het Smooff–pakket bestaat uit vier filters die je op je sigaretten kunt plaatsen als je gaat roken. Deze filters zorgen ervoor dat je de hoeveelheid nicotine die je binnenkrijgt rustig kunt afbouwen.

Stoppen met roken in 28 dagen

Met behulp van Smooff kun je in 28 dagen stoppen met roken. Iedere filter laat net iets minder nicotine door. Iedere 7 dagen kun je van filter wisselen. Omdat de nicotine-inname geleidelijk aan wordt afgebouwd, merken de meeste mensen hier niets van. Dat maakt het mogelijk om zonder bijwerkingen te stoppen met roken. Van de ene op de andere dag stoppen met roken is vaak erg lastig, omdat je lichaam aan de nicotine gewend is. Daarnaast is het roken ook een gewoonte geworden. Probeer je om te stoppen met roken met behulp van Smooff? Dan kun je jouw nicotine-inname afbouwen, terwijl je je vast kunt voorbereiden op het moment dat je het roken helemaal achter je laat.

Stap voor stap stoppen met roken met behulp van Smooff

Smooff maakt het mogelijk om te stoppen met roken, zonder dat je zowel je nicotine-inname als je rookgewoonte abrupt moet stoppen. Als je verslaafd bent aan de nicotine, is het vaak beter om geleidelijk af te bouwen. De kans op bijwerkingen zal hierdoor ook een stuk kleiner zijn. Veel mensen die abrupt proberen te stoppen met roken krijgen bijvoorbeeld last van een slecht humeur. Met Smooff heb je daar over het algemeen geen last van. Je lichaam went er zo namelijk aan om minder nicotine binnen te krijgen.

Smooff wordt inclusief uitgebreide handleiding geleverd

Met behulp van de Smooff filters wordt het al een stuk eenvoudiger om te stoppen met roken. De kans dat je succesvol kunt stoppen is nog groter wanneer je goed advies krijgt.Smooff wordt dan ook geleverd met een uitgebreide handleiding en een motivatiekaart. Heb je eventjes het idee dat je het roken toch moeilijk kunt loslaten? Dan slaagt de motivatiekaart er vaak alsnog in om je hierdoorheen te helpen.

Een veilige manier om te stoppen

Smooff is een medisch hulpmiddel klasse I en beschikt uiteraard over een CE-keurmerk. De producten van Smooff voldoen dus aan de Europese richtlijnen en zijn uitgebreid getest. Natuurlijk is het roken met de filters niet gezond, maar ze vormen wel een handig hulpmiddel om uiteindelijk helemaal te stoppen. Kies je voor Smooff, dan heb je geen medicijnen nodig om te stoppen met roken. Bovendien hoef je het roken dankzij dit hulpmiddel niet te vervangen met andere slechte gewoontes.

Smooff Stop Met Roken – zo werkt het!