Klanten zeggen

We hebben succesverhalen van onze Deense klanten ontvangen, die dankzij Smooff Stop Met Roken rookvrij zijn geworden en graag hun ervaring met anderen willen delen. Dat is fantastisch en daarom hebben we een aantal verhalen geselecteerd om hier op de website met jullie te delen. Sommigen willen stoppen met roken zonder daarbij medicijnen te gebruiken, anderen willen graag tijdens het afbouwen blijven roken. Sommigen hebben andere rookstopmethoden geprobeerd, maar tevergeefs. Lees hier de verhalen.

“Ik rookte voordat ik stopte 24 jaar lang elke dag 20 tot 25 sigaretten. Ik heb allerlei producten geprobeerd, maar had geen succes met het stoppen met roken. Ik werd zelfs ziek van sommige producten! Ik besloot Smooff te proberen nadat het me door mijn apotheek werd aanbevolen. Smooff beviel me goed tijdens het stoppen met roken. Ik merkte totaal niet dat ik geleidelijk mijn nicotinebehoefte verminderde. Het fijne aan Smooff was dat ik nog steeds kon roken. Ik kan het iedereen aanbevelen en heb het velen al aanbevolen.”

Annika Helvig, 40 jaar

“Ik heb sinds mijn 15e zowel pijp als sigaretten gerookt. Vandaag de dag ben ik rookvrij. Ik probeerde tevergeefs van de ene op de andere dag te stoppen, maar kon het niet volhouden. Mij werd Smooff aanbevolen en ik besloot het een kans te geven. Het is vreemd dat het werkt, maar dat doet het echt! Smooff is een soort ei van Columbus voor mij. Ik zou het anderen absoluut willen aanbevelen!”

Finn Schartau, 79 jaar

“Voordat ik stopte, rookte ik 24 jaar lang 5 tot 10 sigaretten per dag. Voordat ik Smooff ging gebruiken had ik op eigen wilskracht mijn verbruik al afgebouwd, maar het lukte me net niet om helemaal te stoppen. Smooff gaf me dat laatste zetje dat ik nodig had om op ontspannen wijze volledig rookvrij te worden. Het beste aan de Smooff-filters was de wijze waarop ze mijn nicotine-inname tijdens het roken verminderden. Andere methoden maken je verslaafd aan een andernicotineproduct. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds rookvrij.”

Gry O. Johansen, 38 jaar

“Ik rookte ongeveer 4 jaar lang normaal 5 tot 6 sigaretten per dag, dus ik zag mezelf niet als een kettingroker. Maar toch vond ik het moeilijk om te stoppen met roken. Ik heb meerdere keren geprobeerd cold turkey te stoppen, maar het ontbrak mij aan net dat laatste stukje wilskracht om helemaal te stoppen. Ik probeerde Smooff, omdat het geleidelijke afbouwen me wel aansprak. Ik gebruikte het gedurende 28 dagen tijdens de zomer en het lukte mij daadwerkelijk om rookvrij te worden!”

Susy Gal, 34 jaar

“Ik rookte totdat ik met Smooff rookvrij werd elke dag 10 tot 20 sigaretten. De laatste vier jaar heb ik twee keer geprobeerd om te stoppen. De ene keer met pleisters, de andere keer zonder hulpmiddelen. Beide keren had ik binnen 14 dagen alweer een sigaret in mijn handen. Ik koos voor Smooff, omdat het idee van afbouwen me wel wat leek. Dit gaf mij de mogelijkheid om aan de gedachte te wennen en mij zowel lichamelijk als mentaal op het stoppen voor te bereiden. Het beste aan Smooff was absoluut dat het verbruik van sigaretten automatisch tijdens het proces werd verminderd, wat het veel makkelijker maakte om na 28 dagen helemaal te stoppen met roken.”

Henrijette Lindholm, 32 jaar

“Toen ik destijds als 18-jarige met roken begon, beloofde ik mijzelf dat ik voor mijn 30ste zou stoppen. Toen het moment van stoppen zich aandiende, rookte ik als 29-jarige 10 tot 20 sigaretten per dag en was lichamelijk niet echt in staat om te stoppen. Ik probeerde cold turkey te stoppen, maar niets hielp totdat ik Smooff ontdekte, waarmee ik in 28 dagen rookvrij werd. Dankzij Smooff lukte het me om twee dagen vóór mijn 30ste verjaardag helemaal rookvrij te worden! Ik koos voor Smooff omdat het product je niet verslaafd maakt aan dure vervangingsmiddelen. Tegelijkertijd zorgde Smooff ervoor dat mijn psychische en door gewoonte gecreëerde afhankelijkheid verdween.”

Benjamin Jensen, 30 jaar

”Ik heb 41 jaar lang ca. 20 sigaretten per dag en de laatste vijf jaar 25 tot 30 sigaretten per dag gerookt. Het was de hoogste tijd om te stoppen met roken en beter op mijn gezondheid te letten. Smooff Stop Met Roken sprak mij aan omdat ik geen nicotineproducten als vervanging voor de sigaretten hoefde te gebruiken. Na het eerste Smooff-filter één week te hebben gebruikt was mijn verbruik al gedaald naar 15 sigaretten per dag, en de sigaretten smaakten me niet meer. Met de Smooff-filters rookte ik 12 tot 15 sigaretten per dag om de ontwenningsverschijnselen te verminderen en stopte uiteindelijk helemaal na 28 dagen. Vandaag de dag ben ik rookvrij. Het beste aan Smooff was dat ik tijdens het verloop kon roken en niet het gevoel had dat ik bezig was rookvrij te worden. Ik heb na het stoppen met roken eigenlijk geen zin meer in roken gehad en geen ontwenningsverschijnselen gekregen.”

Lilian Nørgaard, 59 jaar

“Het is mij na 35 jaar roken eindelijk gelukt om te stoppen met roken. Ik heb in de loop der tijd verschillende rookstopmethoden geprobeerd. Ik ontdekte Smooff Stop Met Roken en na er mentaal klaar voor te worden en geen slechte excuses meer te hebben ging ik met het product aan de slag. Ik ben nu twee maanden rookvrij. Er is wat zelfdiscipline voor nodig om de Smooff-filters steeds te gebruiken, en de overgang van filter nr. 2 naar filter nr. 3 was het zwaarst. Maar het goede was dat ik langzaam mijn nicotinebehoefte afbouwde, zodat het gevecht zich na 28 dagen slechts tot mijn hoofd beperkte – het lichaam was er klaar voor. Smooff is een superproductdat meerdere mensen zouden moeten kennen.”

Lene Nielsen, 49 jaar

Na ca. 17 jaar dagelijks 20 sigaretten gerookt te hebben, was het de hoogste tijd om opnieuw te proberen om te stoppen met roken. Ik had vaak hoofdpijn en wilde graag voor mezelf en mijn gezin stoppen. Ik had eerder geprobeerd om van de ene op de andere dag te stoppen en ook met nicotinekauwgum, maar zonder succes. Smooff bood mij een nieuwe kans. Smooff was gemakkelijk te gebruiken, en het verminderen van de nicotine werkte echt. Wat ik het mooiste vond, was dat het gemakkelijk en simpel was. Vandaag de dag ben ik rookvrij.”

Kim Nielsen, 31 jaar

“Een vriendin vertelde mij over Smooff en het leek mij een manier van stoppen die ik gewoon moest proberen. Na gedurende 45 jaar dagelijks 10 tot 15 sigaretten te hebben gerookt en meerdere keren geprobeerd te hebben om te stoppen met roken, bijvoorbeeld van de ene op de andere dag, met nicotinepleisters en kauwgum, was de langzame ontwenning die Smooff bood absoluut de beste methode die ik heb geprobeerd. Ik ben door Smooff rookvrij geworden en kan het iedereen warm aanbevelen.”

Annelise Kærslund, 61 jaar

”Ik begon met roken toen ik 18 was en 35 jaar later lukte het mij te stoppen dankzij Smooff Stop Met Roken. Ik las over Smooff en ontdekte dat het product geschikt voor mij was. Smooff was van begin af aan een goede ervaring. Ik verminderde het roken aan de hand van de Smooff-filters, zoals beschreven, en kon er mentaal rustig aan wennen dat het roken binnenkort verleden tijd zou zijn. Het beste aan Smooff was dat het stoppen met roken gemakkelijk te doen was. Ik ben echt blij om rookvrij te zijn.”

Karin Klokmose, 53 jaar

“Ik heb sinds mijn 15e gerookt en heb met pleisters en nicotinekauwgum geprobeerd te stoppen, maar zonder succes. Ik koos voor Smooff Stop Met Roken, omdat het me de indruk gaf een aangename manier van stoppen te zijn. Dat was het ook en ik had tijdens het verloop helemaal niet het gevoel de sigaretten te missen. Ik ga nooit meer roken. Ik kan Smooff absoluut aanbevelen!”

Dorthe Amorsen, 40 jaar