“Ik wil nu stoppen met roken” is iets wat veel rokers op een gegeven moment aankondigen. Vrijwel iedere roker heeft al eens een poging gedaan om te stoppen. Deze slechte gewoonte kent namelijk een hoop nadelen. Niet alleen is roken ongezond, maar het zorgt bijvoorbeeld ook voor vergeelde tanden en vingertoppen. Daarnaast vinden veel mensen de rooklucht stinken en neem je die lucht overal mee naartoe. De gezondheidsrisico’s zijn echter de voornaamste reden dat veel mensen zeggen ”ik wil nu stoppen met roken”. Heb je besloten dat je nog een stoppoging gaat doen? Overweeg dan om Smooff als hulpmiddel te gebruiken.

Ik wil nu stoppen met roken, maar kan dat wel zo abrupt?

Sigaretten bevatten de verslavende stof nicotine. Veel rokers krijgen daarom last van heftige afkickverschijnselen, zoals een slecht humeur. Sommige mensen lukt het om abrupt te stoppen, maar voor veel mensen wordt de drang naar een sigaret toch te groot. Zo zie je dat veel mensen na of zelfs tijdens ‘Stoptober’ weer beginnen met roken. Daar komt ook nog eens bovenop dat het roken echt een gewoonte is geworden. Het is onderdeel van je ochtendritueel geworden, net als dat je ook op werk vaak een rookpauze neemt.

Omdat je lichaam verslaafd is aan nicotine en het roken een onderdeel is geworden van je dagelijkse routines, is abrupt stoppen vaak lastig. Wil je stoppen met roken, vanwege Stoptober of omdat je het gewoon tijd vindt? Dan kun je Smooff gebruiken om langzaam maar zeker je nicotine-inname af te bouwen.

Nu aan je stoppoging beginnen

Zou je het liefst meteen stoppen met roken, maar is abrupt stoppen geen optie? Smooff is een pakket met vier filters die je aan je sigaretten bevestigt. Het hulpmiddel helpt je om in 28 dagen tijd compleet van de sigaretten af te zijn. Zo kun je na Stoptober helemaal gestopt zijn met roken! Iedere week maak je gebruik van een ander, sterker filter. Je haalt zo steeds iets minder nicotine uit je sigaretten, waardoor je lichaam ook langzaam aan de nicotine-afname wendt.

Op dag 28 is je lichaam al veel lagere hoeveelheden nicotine gewend dan voorheen. Dat maakt het ook een stuk makkelijker om de sigaretten helemaal achterwege te laten. Mogelijk mis je de gewoonte om te roken de eerste periode nog even, maar omdat je lichaam veel minder naar nicotine verlangt is het makkelijker om je hier overheen te zetten. Heb jij tegen jezelf gezegd “ik wil nu stoppen met roken”? Begin dan aan je stoppoging met Smooff.

Smooff kun je online bestellen of bij de Etos kopen

Smoof is een product dat uitgebreid getest is en beschikt over een CE-keurmerk. Je kunt dit hulpmiddel dan ook gewoon bij de Etos kopen. Daarnaast kun je het product in diverse Nederlandse webshops bestellen. Het voordeel van Smooff ten opzichte van andere hulpmiddelen waarmee je de hoeveelheid nicotine afbouwt, is dat je in het begin kunt blijven roken. Daardoor hoef je je rookgewoonte niet abrupt een halt toe te roepen terwijl je lichaam nog naar nicotine verlangt. Met Smooff pak je één ding tegelijk aan, en dat maakt dit product ideaal voor bijvoorbeeld Stoptober.

Smooff Stop Met Roken – zo werkt het!